rolex Datejust 178243 replica horloges

ROLESOR
Model functies
Goud is begeerd vanwege zijn glans en adel. Staal versterkt sterkte en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op harmonieuze wijze het beste van hun eigenschappen. Rolesor is een echte Rolex-handtekening sinds de vroege jaren 1930 op Rolex-modellen staat en werd in 1933 als een handelsmerk gebruikt. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

Goud is begeerd vanwege zijn glans en adel. Staal versterkt sterkte en betrouwbaarheid.
Goud is begeerd vanwege zijn glans en adel. Staal versterkt sterkte en betrouwbaarheid. 

CHAMPAGNE-KLEUR DIAL
Model functies
De wijzerplaat is het kenmerkende gezicht van een Rolex replica-horloge, de functie die het meest verantwoordelijk is voor de identiteit en leesbaarheid. Gekenmerkt door uurmarkeerders vervaardigd van 18 karaats goud om aanslag te voorkomen, wordt elke Rolex-wijzerplaat intern ontworpen en vervaardigd, grotendeels met de hand om perfectie te garanderen.

DE OESTER ARMBAND
Model functies
De Oyster-armband is een perfecte alchemie van vorm en functie, esthetiek en technologie, ontworpen om zowel robuust als comfortabel te zijn. Het is uitgerust met een Oysterclasp en de Easylink comfortverlengkoppeling, ook exclusief voor Rolex. Dit ingenieuze systeem stelt de drager in staat de lengte van de armband met ongeveer 5 mm te vergroten, waardoor in alle omstandigheden extra comfort wordt geboden.

De Oyster-armband is een perfecte alchemie van vorm en functie, esthetiek en technologie.
De Oyster-armband is een perfecte alchemie van vorm en functie, esthetiek en technologie.

2235 BEWEGING
Model functies
De Lady-Datejust is uitgerust met kaliber 2235, een zelfoprollende mechanische beweging die volledig is ontwikkeld en geproduceerd door Rolex. Zoals alle Rolex Perpetual-bewegingen is de 2235 een gecertificeerde Zwitserse chronometer, een aanduiding die is gereserveerd voor horloges met hoge precisie die met succes de tests van het Zwitserse officiële chronometer-testinstituut (COSC) hebben doorstaan. De architectuur, net als alle Oyster uurwerken, maakt het buitengewoon betrouwbaar.

De architectuur, net als alle Oyster uurwerken, maakt het buitengewoon betrouwbaar.
De architectuur, net als alle Oyster uurwerken, maakt het buitengewoon betrouwbaar.

DE CYCLOPS LENS
Model functies
De Cyclops-lens verbetert het diafragma van de datum en vergroot de datumweergave voor een eenvoudig leesresultaat. Het is een van de meest onderscheidende Rolex-functies en een van de meest herkenbare.

5 antwoorden op “rolex Datejust 178243 replica horloges”

  1. Ik kocht een kopie van het Rolex-horloge voor mijn vriend in deze online winkel. Mijn vriend vindt het erg leuk. Hij pochte dat dit horloge geweldig is.

  2. Mooie horloges kunnen me helpen verschillende tijdzones te volgen tijdens het reizen. Zijn grote, duidelijke wijzerplaat maakt snelle navigatie mogelijk. Deze rolx, die een hand draagt, voelt zich erg comfortabel, met kleding is een wild, universeel horloge.

  3. Ik kijk al een tijdje naar rolex. De leren band is comfortabel, het horloge is lichtgewicht en de kwaliteit is geweldig. Ik was zeer verrast om te zien hoe snel we het ook kregen! Nu heeft hij een speciaal ocassion-horloge en ontving hij al veel complimenten. Zal opnieuw kopen!

  4. Ik staar naar rolex. Ik weet ook dat mijn verloofde hetzelfde is. Hij is erg loyaal aan het merk, dus hij draagt ​​alleen rolex horloges. Maar we houden allemaal van het uiterlijk van het rolex-horloge. Toen we hem verrasten, waren we allemaal heel blij.

  5. Ik gebruikte dit rolex horloge als een geschenk van mijn man. Toen ik het horloge ontving, leek het op een online foto en was het prachtig gemaakt. Ik wil hem echt iets anders geven en ik ben erg blij om door je horloge te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *